Over ons

Fantastische reizen, getest én goedgekeurd.

Van de pre-internetjaren tot de huidige booking.com uitdagingen, Dewi travel evolueert vlot mee met zijn tijd en klanten weten nog steeds waarom ze voor ons kiezen. We bouwen een vertrouwensrelatie op, geven gouden vakantietips, zorgen voor transfers en lokale gidsen en zijn steeds beschikbaar voor vragen, zowel voor, tijdens als na de reis. Zo maken wij het verschil !

Met een nieuwsgierige neus voor andere culturen en een gezonde ontdekkingsdrang om de mooiste plekjes op aarde te spotten, zijn wij bij Dewi Travel reizigers pur sang. En deze passie delen ze al sinds 1983 met al onze klanten in de regio van Antwerpen en daarbuiten. Dewi travel is meer dan een reisbureau waar u een reis komt kiezen uit een reisbrochure. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een gesprek en hebben maar enkele woorden nodig om te weten welke reis precies bij u past.

Hartelijk welkom in onze reiswereld
Monique, Elize & Dirk

Een zalige rustvakantie of een actieve rondreis voor het hele gezin? Een low-budget reis boeken of een 5 sterren luxe vakantie? Dewi Travel brengt voor u de wereld in kaart en stuurt u veilig op vakantie met maximaal plezier en minimale zorgen. Laat u bijstaan door reisexperts en stippel uw perfecte vakantie uit:
>> WIJ LUISTEREN
We starten met een kennismakingsgesprek. Schuif mee aan tafel en vertel ons wie u bent en hoe uw ideale vakantiebestemming eruit ziet. Bent u een outdoor type of eerder een levensgenieter? Heeft u een budget in gedachten? Gaat u alleen, met 2 of met het hele gezin? Wij zijn alvast benieuwd!
>> WIJ FILTEREN
Ons reisaanbod is enorm divers en daarom gaan we samen op zoek naar de essentie van uw reis. We selecteren een aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika of Zuid- en Midden-Amerika die voldoen aan uw eisen. Zin in enkele excursies of avontuurlijke uitstappen. We brengen alles in kaart.
>> WIJ ADVISEREN
Op basis van uw persoonlijke voorkeuren werken wij enkele unieke reisscenario’s uit van vertrek tot aankomst. We finetunen de voorstellen tot uw reis helemaal aansluit bij uw wensen en uw budget! Groen licht? Yes!
>> WIJ BOEKEN
Nu begint voor ons het echte werk! Wij activeren onze lokale contacten, reserveren uw kamers, boeken uw vliegtickets, regelen de transfers en de lokale gidsen. Wij regelen alles achter de schermen tot in de puntjes zodat u met een gerust hart op reis kan vertrekken.
>> U PAKT DE KOFFERS
Het enige wat u nog moet doen, is uw koffers pakken! Wij bezorgen u de nodige reisdocumenten, een reisgids met een uitgebreide omschrijving en een overzicht van uw hotels en geboekte activiteiten. Lokaal advies nodig om lekker uit te gaan eten of authentieke winkeltjes te bezoeken? Ook daar wordt voor gezorgd!
>> WIJ VOLGEN OP
Als reisconsulent vinden we het belangrijk om u op voorhand goed te briefen! Paspoorten, vaccinaties, visums klaar? Check! Niets vergeten? Dubbelcheck! Onze service blijft gelden voor, tijdens en na uw reis en wij gaan steeds tot het uiterste zodat u 100 % kan genieten.

Meer informatie over onze reisprogramma’s vind je onder de link op elke pagina en je kan zelfs direct beslissen.
Toch even overleggen, neem dan even contact voor aan afspraak op 03 231 78 12.