Patagonië, weg van de wereld
  • Bestemming Chili
  • Thema Huwelijksreis
  • Budget 2500 - 4000€

Twaalfdaagse indrukwekkende reis naar 'het einde van de wereld'. Het begrip 'herbronnen' werd voor deze reis uitgevonden...


Na een dagje sightseeing in Santiago de Chili met z'n mooie parken, rijke geschiedenis, gezellige pleinen en winkelstraten, vlieg je via Punta Arenas naar het einde van de wereld. het luxueuze maar afgelegen Remota Hotel in Puerto Natales staat midden in het ongerepte Patagonië. Een zowaar mystieke plek om jezelf te (her)ontdekken in een overweldigend natuurschoon. De uitgebreide excursiemogelijkheden zorgen voor duizelingwekkende indrukken.Het hotel biedt een oase van rust. Zonder gsm of internet. Maar met meren, fjorden, bergen, wilde paarden, reeën en puma's die je de rest van je leven bijblijven.

D1: vlucht Brussel – Santiago de Chili

D2: Santiago de Chili
Onthaal op de luchthaven en transfer naar het hotel
Namiddag: geleide citytour door het centrum van Santiago de Chili met de Plaza de Armas en de populaire kunstenaarswijk Bellavista. Vanop de San Cristóbal heb je een onbelemmerd zicht op de stad en het achterliggende Andesgebergte.

D3: Puerto Natales
Vlucht naar Punta Arenas, de meest zuidelijke stad van Chili
Transfer per auto naar het hotel in Puerto Natales: je eerste en gegarandeerd adembenemende contact met de uitgestrektheid van Patagonië. Je ziet schapen en kuddes vee, reusachtige ranchos, wilde vogels, ganzen, guanaco’s en nañdú’s.
Aankomst in hotel Remota

D4-D10: Patagonië via Remota
Het luxueuze en bijzondere Remota Hotel in Puerto Natales staat middenin het ongerepte Patagonië. Een bijna mystieke plek om jezelf te (her)ontdekken in een overweldigend natuurschoon. De uitgebreide excursiemogelijkheden met plaatselijke gidsen zorgen voor duizelingwekkende indrukken.
Een greep uit het aanbod: paardrijden, trekkings, vogelsafari, dierenobservatie, mountainbiken, bezoek aan een rancho met lamsbarbecue, kajakken, (sneeuw)wandelingen, bergbeklimmen, een zeiltocht door de fjorden.

D11: vlucht Punta Arenas – Santiago de Chili – Brussel

D12: aankomst Brussel

Goed voor:
Indien je echt weg van de wereld wil zijn, maar er toch volop van wil genieten!


10077TAD-000527

Suggesties