FOCUS OP BOTSWANA
  • Bestemming Botswana
  • Thema Huwelijksreis
  • Budget Boven 4000€

Individuele rondreis met Engelstalige chauffeur/gids.


Botswana is één van de best bewaarde stukken wildernis op aarde, een land van ongetemde schoonheid, enorm uitgestrekt en voornamelijk bekend voor het rijkelijke wildlife en de vele mogelijkheden op gebied van safari's.   

Dag 1: VICTORIA FALLS
Aankomst op de luchthaven van Victoria Falls, onthaal en transfer naar de Victoria Falls Safari Lodge.

Dag 2: VICTORIA FALLS
Vrije dag om per shuttle (elk uur) naar het centrum van Victoria Falls te rijden van waaruit je gemakkelijk de watervallen Victoria Falls kan bezoeken. De Victoria Falls Safari Lodge kijkt uit op een "watergat" dat 's avonds veel wild aantrekt. 

Dag 3 - 4: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAAL PARK
Transfer naar het Chobe Nationaal Park, het 2de grootste park in Botswana en gekend voor zijn grote olifantenpopulatie.  Uiteraard zijn ook andere wilde dieren zoals buffels, nijlpaarden, leeuwen en luipaarden talrijk aanwezig.  Tijdens ons verblijf maken we 2 bootcruises, ideaal om het wild te observeren. We gaan eveneens 2 x op safari in open voertuigen. Overnachting in het Chobe Elephant Camp in fully inclusive*.

Dag 5 - 6: MACHABA CAMP KHWAI
Transfer naar de luchthaven van Kasane en per klein vliegtuigje (type Cessna) naar Machaba Camp.  Het kamp bestaat uit 10 luxueuze safaritenten met binnen- en buitendouche.  De tenten kijken uit over Moremi waardoor je dagelijks de parade van dieren ziet aan de Khwai rivier.  Er is een ruime keuze aan activiteiten die allemaal inbegrepen zijn : mokoro tochten wandelsafari's (op aanvraag) en safari's in open voertuigen.  Overnachting en fully inclusive. 

Dag 7 - 8: GUNN'S CAMP OKAVANGO DELTA
Een korte vlucht brengt ons naar Gunn's Camp, één van de legendarische namen in Botswana.  De luxe lodge kijkt uit over Chiefs Island en beschikt over 6 comfortabele tenten met binnen- en buitendouche.  Tot de activiteiten (inbegrepen in de prijs) behoren wandelsafari's en uitstappen per mokoro.  Overnachting in fully inclusive. 

Dag 9: MAUN 
Na het ontbijt gaat het per klein vliegtuigje naar Maun.  Einde van een onvergetelijke reis door Botswana. 

* Fully inclusive : alle maaltijden, alle dranken (uitgezonderd geïmporteerde wijnen, sterke dranken en champagne) en inbegrepen activiteiten

VERTREK : DAGELIJKS prijs op aanvraag

INBEGREPEN :

° alle transfers

° de vermelde vluchten

° de overnachtingen, maaltijden en excursies zoals vermeld in het programma

° alle safari's en inkomgelden voor de nationale parken

° Engelstalige chauffeur/gids

NIET INBEGREPEN :

° de internationale vluchten (contacteer ons voor de beste tarieven)

° optionele activiteiten

° de niet vermelde maaltijden

°  visumkosten

° een annulatie- en/of reisverzekering

Suggesties